Algemeen

Service en montage

 

Westland Vloer en Raam hanteert de garantievoorwaarden van het CBW, dat wil zeggen (in grote lijnen) dat bij een terechte klacht binnen een jaar 100% vergoeding van toepassing is, en dat als de klacht zich openbaart tussen het eerst en tweede jaar is de garantie 2/3 door de leverancier en 1/3 voor de klant, bij een klacht tussen het tweede en derde jaar is de vergoeding 1/3 voor Westland Vloer en Raam en 1/3 voor de klant. Zie de CBW voorwaarden.

Wat betreft de montage maken wij gebruik van diverse montage teams , elk met hun eigen specialiteit. Wij hebben een team dat is gespecialiseerd in het leggen van houten vloeren en laminaat , een team dat voor ons alleen PVC vloeren legt en een team dat de kasten-op-maat monteert.

  • Nieuwe Winkel

    Vorig jaar zomer zijn Westland Keukens en Westland Vloer en Raam gestart in de voormalige autoshowroom van Mazda-Huisman.

  • Samenwerking Westland Keukens

    Samenwerking met Westland keukens: In onze 500 m2 grote showroom hebben wij een unieke mix ontwikkeld van vloeren, gordijnen, raamdecoratieproducten en keukens.

  • Mr.Woon magazine

    Westland Vloer en Raam geeft ieder half jaar het Mr.Woon magazine uit. Een full-Color magazine waarin wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en woonstijlen.