Tapijt

Woonkamertapijt

Westland Vloer en Raam heeft een zeer uitgebreide tapijt collectie.

Naast de bekende fabrikanten Desso , Bonaparte en Parade tapijt , voert Westland Vloer en Raam ook de collecties van Dersimo , de fraaie wollen collectie van Nouwens Bogaers , Yunieq en Interfloor.

PROJECTTAPIJT: Een speciale collectie hebben wij samengesteld voor projecttapijt welke voldoet aan de zwaarste eisen. Met name de kwaliteiten met SDN garens, wat staat voor Solution Dyed Nylon, dit betekent, geen kleurverschil op de naden en bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, zelfs bleekmiddelbestendig! Uitstekende stevigheid en veerkracht van filamenten door trilobale vezelstructuur waardoor het tapijt zichtbaar langer mooi en representatief blijft. En belangrijk bij computergebruik; permanent antistatisch door toevoeging van carbon filamenten.

Deze kwaliteiten zijn hierdoor ook zeer geschikt voor toepassing op trappen

Tapijt 6 kopie

  • Nieuwe Winkel

    Vorig jaar zomer zijn Westland Keukens en Westland Vloer en Raam gestart in de voormalige autoshowroom van Mazda-Huisman.

  • Samenwerking Westland Keukens

    Samenwerking met Westland keukens: In onze 500 m2 grote showroom hebben wij een unieke mix ontwikkeld van vloeren, gordijnen, raamdecoratieproducten en keukens.

  • Mr.Woon magazine

    Westland Vloer en Raam geeft ieder half jaar het Mr.Woon magazine uit. Een full-Color magazine waarin wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en woonstijlen.