Raamdecoratie

Duo rolgordijnen

 

                                     DE JUISTE SFEER CREËREN MET DUO-ROLGORDIJNEN

 

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan zijn duo-rolgordijnen de perfecte raamdecoratie. Duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen, een transparante en een niet transparante stof. Daardoor wordt het gemakkelijk om de juiste sfeer te creëren in uw woning. Want of het nu een heldere of een bewolkte dag is , zomer of winter, door deze verschillende stofsoorten kunt u de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaalt u dus zelf precies de hoelveelheid warmte of licht in uw interieur. Het assortiment van duo-rolgordijnen bij Westland Vloer en Raam omvat veel verschillende kleuren en stoffen zodat u altijd dé perfecte combinatie voor uw ruimte kunt laten maken met de onze duo-rolgordijnen.

 Duo03 Medium

                                 STEL UW DUO-ROLGORDIJN TOT IN DETAIL SAMEN

Indien u uw duo-rolgordijn bij ons op maat laat maken, kan in principe ieder afwerkingsdetail afgestemd worden naar uw keuze. U kunt bij voorbeeld aangeven hoe u de kapjes, steunen maar ook de bedieningsketting afgewerkt wilt hebben. Maatwerk tot in detail, mede mogelijk door het ruime keuze aanbod in afwerkingen bij onze duo-rolgordijnen.

 Duo04 Medium

                                 ELECTRISCHE DUO-ROLGORDIJNEN, HET KAN !

De hele collectie duo-rolgordijnen bij Westland Vloer en Raam is electrisch bedienbaar te leveren. de motoren zijn hierbij voorzien van een oplaadbare batterij of zijn aangesloten op netstroom. De bediening is altijd draadloos, via een afstandsbediening. En als u dat wilt, kunt u zelfs meerdere raamdecoratieproducten electrisch bedienbaar maken. U heeft daarbij de keuze om alle raamdecoratie gelijktijdig maar ook afzonderlijk te bedienen.

 Duo15 Medium

 

  • Nieuwe Winkel

    Vorig jaar zomer zijn Westland Keukens en Westland Vloer en Raam gestart in de voormalige autoshowroom van Mazda-Huisman.

  • Samenwerking Westland Keukens

    Samenwerking met Westland keukens: In onze 500 m2 grote showroom hebben wij een unieke mix ontwikkeld van vloeren, gordijnen, raamdecoratieproducten en keukens.

  • Mr.Woon magazine

    Westland Vloer en Raam geeft ieder half jaar het Mr.Woon magazine uit. Een full-Color magazine waarin wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en woonstijlen.