Over ons

Over ons

Nadat Nipius Wooncentrum met de meubelen is gestopt, Zijn Sjaak en zijn zoon Edwin Nipius verder gegaan met de keukens (Westland Keukens) en met hetgeen waarmee Nipius Sr. ooit mee is begonnen in de zestiger jaren: de woningtextiel. Op de Maasambacht 12 , vindt u een complete collectie vloerbedekking zoals tapijt , laminaat en PVC vloeren. Een uitgebreide gordijncollectie en raamdecoraties, zoals luxaflex , Plisse's en rolgordijnen.

7656 FvdB 20171127 Middel

Bij Westland Vloer en Raam kunt u terecht voor alle stijlen en meer dan 40 jaar ervaring staat garant voor een fraai eindresultaat.

Graag tot ziens in onze showroom

  • Nieuwe Winkel

    Vorig jaar zomer zijn Westland Keukens en Westland Vloer en Raam gestart in de voormalige autoshowroom van Mazda-Huisman.

  • Samenwerking Westland Keukens

    Samenwerking met Westland keukens: In onze 500 m2 grote showroom hebben wij een unieke mix ontwikkeld van vloeren, gordijnen, raamdecoratieproducten en keukens.

  • Mr.Woon magazine

    Westland Vloer en Raam geeft ieder half jaar het Mr.Woon magazine uit. Een full-Color magazine waarin wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en woonstijlen.