Kasten op maat

Raffito

Dit kasten systeem staat voor klasse en vakmanschap. Raffito streeft met zijn maatwerkkasten naar de juiste balans tussen strakke lijnen en moderne vormen. Zakelijk , landelijk of modern. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het een ruimte optimaal benut.

  • LOFT deuren: Loftdeuren zijn massief en robuust hebben een stijlvolle uitstraling met een voelbare structuur op het oppervlak, de deuren zijn 28 mm. dik. Waan je in luxe sferen en ontmoet Italiaans design . Leverbaar in 10 kleuren met diverse handgrepen.
  • STIJLDEUREN : De op maat gemaakte stijldeuren van Raffito zijn een absolute meerwaarde voor uw woning. Door de strakke vormgeving en stijlvolle frezing in de deur, wordt het karakter gekenmerkt. Binnen deze collectie vindt u de stijlen barn, klassiek en modern. De combinatie van deurmodel, kleur sluit naadloos aan bij elke woonstijl.
  • ALUMINIUM omlijste deuren: Raffito biedt een ruime keuze aan deurvullingen , combineer hout- en unikleuren of kies voor glas- en spiegeldeuren. Mix en match en u zult zien dat dit leidt tot het gewenste karakter in uw woning. Raffito biedt maar liefst 7 soorten profielen van robuust tot minimalistisch.
  • INTERIEURS: Achter elke schuifdeur is een eineloze reeks aan indelingen mogelijk. Kies voor meerdere legplanken of juist voor hoge of lage hanggedeeltes om de ruimte optimaal te benutten

Raffito kasten op maat