Raamdecoratie

Jaloezieën horizontaal

HORIZONTALE JALOEZIEËN zijn onder te verdelen in aluminium en hout.
de aluminium jaloezieën zijn elverbaar in 16 , 25 , 35 en 50 mm. breed. Bij de 50 mm. variant hebt u de keuze tussen ladderkoord en ladderband

de houten lamellen zijn zijn leverbaar in 25 , 50 en zelfs 65 mm. breed.
De bovenbakken worden geleverd met een houten koof in de kleur van de lamellen , ook hier hebt u de keuze uit ladderband en ladderkoord.

De Scala aluminium jaloezie, 100% aluminium
Heeft u weleens aluminium jaloezieën gezien, dan weet u wellicht dat de bovenbak meestal van staal gemaakt is. Maar dat is niet het geval bij de Scala aluminium jaloezieën, deze zijn van 100% aluminium. Hierdoor oogt de jaloezie luxueuzer en is het ook uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes omdat aluminium niet roest. De gepatenteerde onderdelen dragen daarnaast ook nog eens bij tot een perfect functionerende jaloezie die opvalt door het esthetische design.

   Tot in detail afgestemde jaloezieën
Alle onderdelen van de Scala aluminium jaloezieën zijn kleurgecoördineerd; alle onderdelen worden dan afgestemd op de kleur van het doek. Dit geldt zowel voor de geborstelde aluminium bovenbak en de bedieningsstang als voor het kleinste detail. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bovenafwerking waarbij het stoere mechanisme zichtbaar is. Kiest u hiervoor, dan creëert u een vintage uitstraling bij uw Scala jaloezie.

hor1 Unieke collectie ladderbanden, passend bij de gordijnstoffen
De Scala aluminium jaloezie heeft niet alleen een uitgebreid kleurenpalet waar u uit kunt kiezen, u heeft ook de grootste keuze in ladderbanden. Deze unieke collectie ladderbanden hebben onze designers speciaal afgestemd op de gordijnstoffen. Hierdoor kunt u de Scala aluminium jaloezie mooi combineren met gordijnen. Kiest u voor zo’n combinatie, dan profiteert u van de vele voordelen die een tweelagen raamdecoratie biedt. Zoals de mooie luxe en warme uitstraling voor uw interieur maar ook dat u zelf kunt bepalen hoe u uw privacy regelt en welke lichtinval u wenst.

hor2