Raamdecoratie

Duettes

 Duette® Shades zijn een zeer elegant product. de stoffen zijn leverbaar in de plooibreedtes 25,32 en 64 mm. Transparant, dicht en verduisterend.

de koorden zijn niet zichtbaar omdat ze tussen de honingraadstructuur van de stoffen lopen, door het ontbreken van gaartjes zijn de verduisterende stoffen dan ook 100 % verduisterend.

duette1

Duette® shades voor iedere raamsituatie
Duette® Shades zijn elegant en ontzettend functioneel. Ze zijn namelijk geschikt voor vrijwel elke raamsituatie dankzij de technieken die we gebruiken bij onze Duette® Shades-modellen. Zo is er een zijgeleidingstechniek voor dakramen waardoor de raamdecoratie mooi blijft zitten en vervelende lichtkieren aan de zijkanten verdwijnen. En voor wie liever niet in de kunststof kozijnen wil boren, zijn er speciale klemsteunen waarmee de Duette® Shades toch mooi bevestigd kunnen worden. Ook draaikiepramen, lichtkoepels, serredaken en lichtstraten kunnen we er mooi mee bekleden. En heeft u in uw interieur een raam dat eigenlijk te groot is voor één raamdecoratieproduct? Ook dan is de duette Shade voor u de ideale oplossing.    

duette2Duette® Shades-stoffen zijn warmte-isolerend
De Duette® Shades-stoffen zijn zo uniek door de structuur. Die stof bestaat namelijk uit een honingraatstructuur die zorgt voor een bijzonder goede isolatie, zowel 's zomers als 's winters. De warmte-isolerende functie van de stof heeft daarnaast ook een energiebesparende werking. Hierdoor kan een energiebesparing van maar liefst 25% bereikt worden.

 duette3Duette® Shades-stoffen, ideaal voor werkplekken
Wilt u graag uw kantoor voorzien van raamdecoratie? Of heeft u raamdecoratie voor een ruimte nodig waar gewerkt wordt met een beeldscherm? Dan kan dat heel goed met de Duette® Shades! We weten namelijk als geen ander dat lichtreflectie heel vervelend kan zijn voor wie met een beeldscherm werkt. En juist daarom zijn de stoffen van de Duette® Shades ook ideaal voor werkplekken. Want deze stoffen voldoen aan de EU-richtlijnen voor lichttransmissie. Dit zijn richtlijnen die bepalen hoeveel daglicht er maximaal door raamdecoratie mag gaan. Met Duette® Shades in een kantoor of andere werkplek, zal het daglicht u dus niet meer hinderen.

 Combineer Duette® Shades met gordijnen
Meerdere lagen raamdecoratie komen steeds vaker voor. U leest er waarschijnlijk over in interieurblogs maar kunt het ook als advies krijgen van een styliste in woninginrichting. Dat gecombineerde raamdecoratie zo populair is, komt omdat het een interieur extra luxe en een warmere uitstraling geeft. Daarnaast heeft het toepassen van meerdere lagen raamdecoratie ook veel voordelen. Combineert u bijvoorbeeld de Duette® Shades met (in-between) gordijnen dan kunt u op elk gewenst moment de lichtinval en privacy naar wens regelen. En met gordijnen als extra raamdecoratie in uw woning, heeft u ook vanzelf een betere akoestiek in de ruimte.