Gordijnen

Overgordijnen, vitrages en inbetweens

 

Gordijnen, een luxe aanvulling voor uw interieur

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. En met de gordijnen uit de Toppoint-collectie biedt Westland Vloer en raam u de keuze uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Ons designteam is continu bezig met de laatste trends in wonen zodat er altijd een ruime collectie gordijnen is met kleuren en dessins die passen bij het interieur van nu, en vooral bij het interieur van u. Kiest u voor de gordijnen van Toppoint? Dan kiest u voor een luxe aanvulling van uw interieur.

Verborgen techniek in de gordijnstoffen


De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt in onze gordijnstoffen. U ziet ze niet maar met de meest innovatieve garens en de laatste technieken creëren we de beste gordijnstoffen voor een betere kleurechtheid en betere vochtbestendigheid. Deze gordijnen zijn vuilafstotend, brandvertragend en isoleren warmte én geluid. Want met dit alles houden wij al rekening bij de productontwikkeling van de gordijnencollectie van Toppoint.

gord2 Medium
                                                                                                                           

Welke gordijnstof is voor u de beste keus? U heeft de keuze uit transparante, semi-transparante (lichtdoorlatend), Dimout en verduisterende stoffen. Wat u ook kiest, ons atelier kan de gehele collectie van de perfecte voering voorzien met een Molton-, Basic- of een volledig Blackoutvoering. Dankzij de voering zullen uw gordijnen nog beter warmte en geluid isoleren en de akoestiek in uw interieur veel aangenamer maken.
 
 gord3 Medium

WAVE PLOOI

Hierboven ziet u de wave plooi , met deze plooi heeft u een perfect plooiend gordijn. Met oog voor het kleinste detail wordt door onze coupeuses uw gelijkmatig golvend Wave gordijn vervaardigd. Het allermooiste resultaat wordt met kamerhoge stoffen bereikt omdat er geen vertikale naden nodig zijn in het gordijn.
Standaard worden de zijkanten geblindzoomd waardoor stiknaden nauwelijks zichtbaar zijn en de speciale eindafwerking zorgt voor een superieur stukje  "Haute Couture"

Klik op link:  XXL designroeden

gord4 Medium

GORDIJNEN MET INSLAGRINGEN

Uiteraard biedt Westland Vloer en Raam u de keuze voor nog meer confectie methoden. Zoals gordijnen met inslagringen zowel in donker als in nikkelkleur leverbaar. Wij voeren de XXL designroeden collectie met diverse kleuren en roediktes. zie foto boven

 

gord5 Medium

ROEDEN MET RINGEN

Als u de voorkeur geeft aan roeden met ringen heeft Westland Vloer en Raam ook een prachtige oplossing , hier in de vorm van een triple-plooi, zie foto boven

gord6 Mediumgord7 Medium