Raamdecoratie

Jaloezieën verticaal

Verticale jaloezieën

LAMELGORDIJNEN kunnen geleverd worden tot wel 6.00 m. breed

De STOFFEN LAMELLEN worden in de volgende breedtes geleverd: 89, 127 en 250 mm.  Door verschil in weving, stofdikte en/of coatinglaat elke stof een bepaalde hoeveelheid licht door.Onze stalenboeken zijn zodanig gemaakt, dat de transparantie goed kan worden beoordeeld.Bepaalde stoffen zijn voorzien van een weerkaatsende coating waardoor en behalve licht ook optimaal warmte wordt geweerd.De meeste stoffen zijn handwasbaar en zelfs maschinewasbaar.

De PVC EN ALUMINIUM LAMELLEN  kunnen ook tot 6.00 m. breed geleverd worden , de lamelbreedtes zijn 52 , 70, 89 , 127 en 250 mm , afhankelijk van de kleur.
Zowel PVC als aluminium lamelgordijnen zijn ook geperforeerd te verkrijgen. Er zijn verschillende soordten perforatie die het licht in verschillende hoeveelheden filteren.
PVC en aluminium lamelgordijnenzijn vocht bestendig waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes, zowel keuken als badkamer.

GLAZENWAS FUNCTIE. Door middel van een drukknop onder in de rail kan het lamelpakket worden losgekoppeld van de bedieningsunit. Hierdoor is het pakket vrij met de hand te verschuiven. Zodra men het systeem met het koord bedient, koppelt het pakket zich weer vanzelf vast.

vert1 Medium Verticale lamellen ideaal voor schuine raamsituaties
Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen en passen heel goed bij schuine raamsituaties. Daarbij zijn deze lamellen ook verkrijgbaar in verschillende materialen zoals stof, PVC en aluminium. Stoffen lamellen geven een warme uitstraling terwijl PVC en aluminium lamelgordijnen juist weer heel geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer.

vert2 Medium

Eenvoudig ramen wassen met verticale lamellen
Wilt u graag gemakkelijk uw ramen blijven wassen? Dan is het goed te weten dat dit bij verticale lamellen ideaal geregeld is. Door middel van een drukknop onderin de rail worden de lamellen losgekoppeld. Hierdoor zijn ze vrij met de hand te verschuiven. Zodra u het systeem weer met het koord bedient, koppelen de lamellen zich vanzelf vast. Een superhandig systeem dus voor wanneer u de ramen gaat wassen.

 vert3 MediumVerticale lamellen met een Elektrobediening
Ook verticale lamellen kunnen elektrisch bediend worden zodat het helemaal gemakkelijk is om deze raamdecoratie te openen of te sluiten. Dankzij een 230V-motor kunt u de lamellen zowel laten kantelen als opzij schuiven. Deze motor kan direct op het lichtnet worden aangesloten en de bediening kan via een wandschakelaar, tijdschakelaar of met een afstandsbediening. En heeft u meerdere lamelgordijnen? Dan kunt u kiezen of u ze allemaal tegelijk of juist stuk voor stuk wilt aansturen.

vert4 Medium