Trapbekleding

Trap met tapijt

 

Tapijt is de meest gebruikte vloerbedekking voor trappen 

Buiten dat een gelakte trap zeer gevoelig is voor krassen en beschadigingen , biedt tapijt op trappen nog een aantal voordelen:

Geluiddempend. Op trappen zijn de loopgeluiden al snel storend Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie

Veiligheid: Tapijt is stroef. Dit betekent dat het risico van uitglijden op een vloer met tapijt een stuk kleiner is dan op een gladde vloer. Mocht u toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is.

Westland Vloer en Raam heeft een uitgekiende collectie tapijten welke zeer geschikt zijn voor trappen.

draaitrap blauw tapijt Klein

  • Nieuwe Winkel

    Vorig jaar zomer zijn Westland Keukens en Westland Vloer en Raam gestart in de voormalige autoshowroom van Mazda-Huisman.

  • Samenwerking Westland Keukens

    Samenwerking met Westland keukens: In onze 500 m2 grote showroom hebben wij een unieke mix ontwikkeld van vloeren, gordijnen, raamdecoratieproducten en keukens.

  • Mr.Woon magazine

    Westland Vloer en Raam geeft ieder half jaar het Mr.Woon magazine uit. Een full-Color magazine waarin wij u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en woonstijlen.