Harde Vloeren

PVC vloeren

 

Thuis of op het werk ?

Een perfecte vloer maakt het wonen en werken uiterst plezierig.
Een betrouwbare vloer met de uitstraling van echt hout of natuursteen? Thuis of op het werk? Watervast, stil, betrouwbaar, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk? Westland Vloeren voorziet in geschikte oplossingen voor huishoudelijke en commerciële omgevingen.

Westland Vloer en Raam , heeft een zeer uitgebreide PVC collectie zoals de Sense, M-Flor en Green-flor collectie, deze onderscheiden zich door de realistische en authentieke ontwerpen. De nieuwste geavanceerde druk en productietechnieken waarborgen de nauwkeurige reproductie van het originele natuurlijke materiaal in hout en steenmotief. Deze PVC vloeren zijn zorgeloos in het gebruik en voldoen aan de hoogste eisen.

U heb de keuze tussen een Dry-back vloer , dat wil zeggen een vloer die geheel wordt verlijmd en waarbij een zeer stille vloer ontstaat , welke uitermate geschikt is voor vloerverwarming, of een 'Los leg" Click variant. Deze kan zo over de ondervloer worden gelegd zonder dat er geëgaliseerd hoeft te worden. Een verhuisbare variant dus.

                                                                                         PVC Click vloeren:

M Flor Lock Small

                                                              

Via onderstaande link krijgt u een goed beeld van de 2 SENSE click-collecties A en H :

pdfSENSE-CLICK  A-serie

pdfSENSE- CLICK  H-serie 

De ontwikkeling van de Click-vloeren staat uiteraard niet stil, sinds enkele weken kunnen wij u de nieuwe SPC-click vloeren in de showroom tonen.

SPC staat voor : Stone Plastic Composite , een uiterst stabile, solide en sterke plaat . de SPC-click vloer is hypo-allergeen en 100 % waterproof. Temperatuur ongevoelig en daarmee een extreem lage uitzetting.
de toplaag is voorzien van een PUR coating met anti-statische en anti-bacteriële behandeling.
De aangehechte ondervloer zorgt voor een optimale loopgeluidreductie. Deze geweldige vloer is er al vanaf € 33.50 per m2

 

 

                                                                                 GEHEEL VERLIJMDE PVC (Dry-Back) VLOEREN : 

 

M Flor Dryback Small

 

 

SENSE COLLECTION:
===================

Naast de PCV-CLICK (losleg) vloeren hebben wij een zeer uitgebreide collectie PVC vloeren welke geheel verlijmd worden. het voordeel van deze legmethode is, dat de vloer uitermate stil is en dat in het geval van vloerverwarming deze variant het beste de warmte doorgeeft. De SENSE collecties P en PP bieden prachtige dessins met een authentieke uitstraling :

pdfSENSE P-SERIE

pdfSENSE PP SERIE

 

M-FLOR COLLECTION :
======================


Buiten de SENSE-PVC serie  voert Westland Vloer en Raam de M-FLOR collectie, deze is onder te verdelen in een collectie met fraaie hout dessins zowel in stroken als in visgraat, en 
een zeer fraaie serie met plavuizen dessins nl. de Estrich Stone, een plavuis in de maat 60 x 60 en de Serie Fonteyn met plavuizen in de maat 90 x 90.
Deze kunnen wij zelfs voorzien van voegstrips. Al deze kwaliteiten kunnen wij u in onze showroom laten zien op grote borden.
Als u op onderstaande link klikt krijgt u een indruk van de M-FLOR colectie

pdfM-FLOR BROCHURE

 

GREENFLOR COLLECTION:
=======================

Onze PVC collectie zou niet kompleet zijn zonder de Greenfloor PVC-Vloeren, zeer fraaie houtdessins en een plavuizen serie in de tegelmaat 60x60 en 90x90
Via onderstaande link kunt u alvast een indruk krijgen , Westland Vloer en Raam heeft ook deze serie op grote borden in de showroom:

Greenflor PVC collectie