Harde Vloeren

Laminaat

 

Laminaatvloeren zijn niet meer weg te denken uit onze hedendaagse interieurs. De dessins worden steeds realistischer , prachtige decors met het gevoel van echt hout . Werkelijk nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Geen wonder dat laminaatvloeren zo populair zijn. Er zijn 6 gebruiks classificaties, deze lopen van klasse 21 (licht gebruik) tot klasse 33 (zwaar project gebruik)

Westland vloer en raam heeft diverse collecties, bijvoorbeeld de Beautyfloor collectie:

image 291 1210x423

BEAUTIFLOOR laminaatvloeren zijn door het Uniclic systeem eenvoudig te leggen en zeer stabiel. De uniclick verbinding zorgt voor een zeer hoge treksterkte waardoor de vloeren zeer duurzaam zijn. Het is van groot belang, dat uw vloer op de juiste wijze wordt geinstalleerd. U kunt dat zeker zelf doen, maar als u daar tegenop ziet, kunnen wij dat ook voor u verzorgen tegen een zeer scherp tarief.

Bij iedere vloer zijn er bijpassende plakplinten, u zou ook stijlplinten kunnen toepassen, deze zijn er onder andere in 8 en 12 cm. hoog, deze strakke blokplinten met kabeluitsparing zijn reeds zeer fraai afgelakt in kleur RAL 9003 en hebben wij op 4.88 m. breed

Voor vloeren op de begane grond adviseren wij de Soundwalk ondervloer. Deze zorgt voor een prettig loopgeluid en voldoet ruimschoots aan alle eisen wat betreft langdurige belasting en kortstondige indrukken.
Voor verdiepingsvloeren adviseren wij de kwaliteit subliem als ondervloer. Deze reduceert contactgeluid met 10 dB

In onderstaande brochure krijgt u een goede indruk van de Beautyfloor Laminaat collectie. De Ardennen-collectie met 14 fraaie dessins NU voor € 14,95 !

pdfBeautifloor laminaat brochure

Buiten de Beautifloor collectie voeren wij de MY FLOOR collectie:

ssk floorprofessionals laminaat

Een zeer uitgebreide collectie waar u kunt kiezen tussen afwerkingen zonder structuur , breed gelijnde structuur en geborstelde structuur, met en zonder glans.
Een wel zeer bijzondere collectie van My Floor is de Visgraat serie met rondom een V-groef, de stoken hebben de afmeting van 64 x 14.3 cm. een prachtige geborstelde kwaliteit van maar liefst 12 mm. dik. Deze vloer haalt de kwaliteitseis 33 en is daarmee geschikt voor zwaar gebruik.

Een ander bijzondere serie is de kwaliteit Residence, deze heeft ook rondom een V-groef, is 10 mm. dik en heeft ook de classificatie 33. Waardoor u 25 jaar garantie krijgt bij huishoudelijk gebruik. Het bijzondere aan deze serie is de afmeting van de plank, deze bedraagt maar liefst 185 x 25 cm. en heeft de "touch" van echt hout.


Via onderstaande link kunt u een indruk krijgen van deze fraaie collectie

My-Floor laminaat